• GRATIS VERZENDING VAN UW BESTELLING BOVEN DE €50,-
  • iDEAL
  • POSTNL
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Detailing

-HIGH END DETAILING-

 

Wat is detailen en wat doe ik? 


U kent het vast wel, u heeft uw auto of boot gewassen en deze staat weer mooi te blinken in de zon. Toch valt uw oog op wat kleine maar toch zichtbare krasjes, ook wel 'swirls' genoemd. Dit is waar detailen om draait. 

Detailen gaat verder waar het normale poetsen stopt. Door middel van machinaal te polijsten worden de swirls, imperfecties en eventuele andere krassen uit de lak verwijderd, zo krijgt de lak zijn sprankelende glans weer terug. 

Zoals gezegd: Detailen gaat verder waar het normale poetsen stopt, maar ik ga graag nog verder dan dat zodat voor u altijd het beste resultaat behaald zal worden want dat is wat telt voor mij. Ook op langer termijn, zodat u nog lang kan genieten van uw investering. 

 

Wassen

In onze wasruimte staan alleen de meest proffesionele gereedschappen, zodat u boot/auto alleen de beste behandeling krijgt die het verdiend. Wat zijn de stappen die ik neem tijdens het wassen:

            -De boot/auto wordt volledige vuil vrij gemaakt door een pH-neutrale pre-wash te gebruiken
            -Velgen, banden en wielkasten worden door middel van pH-neutrale middelen gereinigd (niet van toepassing bij een boot)
            -Reiniging door middel van Snow Foam
            -Handwas met de twee-emmer methode met een pH-neutrale shampoo
            -Alle sponningen reinigen
            -Drogen door middel van droogdoeken en lucht
            -Aanbrengen van een Fast Shine
            -Interieur reiniging 
            -Ruiten schoonmaken aan de binnen- en buitenkant
            -Aanbrengen van een Tire Shine op de banden

Opties (tegen meerprijs):

            -Wax aanbrengen
            -Voeden kunststof delen
            -Interieur behandeling (diepe reiniging + voeding)

 

 Detailen

Na het volledig was-proces afgerond te hebben, plaats ik uw boot/auto weer netjes in de 'detailing box' waar ik verder te werk ga:

            -Kleien van de lak
            -Machinaal (Rupes) polijsten van de lak

Uw boot/auto wordt na het detailen met een hoge kwaliteit beschermende laag welke tot 6 maanden bescherming biedt.

Als u uw boot/auto zelf op de juiste manier wilt onderhouden na het detailen, kunt u mij altijd advies en tips op maat aanvragen.

 

Coating

Na het detailen is het voor u een optie om een langdurige coating (een kleurloze,beschermende laag) aan te brengen. Een coating is een dunne laag die op uw boot/auto aangebracht wordt. Een coating biedt bescherming tegen het ontstaan van 'swirls', die ontstaan door het verkeerd wassen of gebruik te maken van een wasstraat. 

Door uw boot/auto te wassen, geniet u van vele voordelen. Uw boot/auto wordt minder snel vies, door dat de coating een vuilafstotende werking heeft. Wat u was-uren scheelt, de boot/auto is langer en sneller schoon. 

Er zijn veel coatings op de markt, en ik werk alleen met de beste coating. Om onderhoud te geven aan de coating, dient u uw boot/auto goed met de hand te wassen. 

 

Heeft u vragen, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw boot/auto? Neem dan gerust contact met mij op via contact of via offerte aanvragen. 

Met vriendelijke groet, 

Jordy Lautenbach